Hjemmeside

Jeres digitale idenditet

Hjemmesiden der er designet og udviklet ud fra Jeres krav.

Alle virksomheder er forskellige, og det samme er deres målgrupper – derfor skal en virksomheds hjemmeside, afspejle netop det deres besøgende søger, har brug og behov for.

Målrettet til dig og dine kunder

Hos macAdesign er service i højsædet, og vi går ikke på kompromis med kundens ønsker. Så ønsker du en unik, skarp og professionel hjemmeside, der vil tilpasse sig den fremtidige vækst i din virksomhed, så lad macAdesign stå for designet af din hjemmeside, og giv dig selv tid til, at holde fokus på din forretning. 

Skræddersyet unikt design

En hjemmeside fra macAdesign er udført i et skræddersyet unikt design.

Vores sider har sit helt eget professionelle udtryk og er bygget fra bunden i wordpress, og vi kan derved garantere at jeres nye side bliver unik. Dvs. at siden ikke er bygget op omkring et template.

Vi kan levere alt indhold

Tekst, foto og video. Vi levere gerne det hele. Det betyder, at hjemmesiden er klar til at arbejde for dig fra første dag, den er online.

Masser af gode funktioner

Med en hjemmeside fra macAdesign kan du få alle dine ønsker og drømme opfyldt, uanset om du har brug for en sværvægter i superligaen eller blot et udvidet visitkort. Fortæl os, hvad du tænker, så gør vi ideerne til virkelighed.

En side du kan vokse med

Vores hjemmesider bliver leveret efter devisen ”når kunderne er tilfreds er vi tilfreds” Vi bygger alle vores cases i WordPress CMS, som er Open Source og verdens mest udbredte hjemmesideplatform. Det vil sige, skal din hjemmeside udbygges, er den nem at bygge videre på. Du kan få tilbud fra macAdesign eller en helt anden leverandør. Du er ikke mere bundet til os, end du selv ønsker.

Sådan kommer vi i mål

Sammen afdækker vi dine mål og muligheder.
Du får et konkret tilbud inkl. mockup. (designoplæg)
Når du har godkendt designoplæg og tilbuddet, begynder vi færdig opbygge din nye hjemmeside med indhold (tekst og billeder)
Alt efter omfang kan der blive tale om møder undervejs.
Du tester siden, vi tilretter, og du godkender.
Siden er klar til at gå live.

Hosting, sikkerhed og service

Når hjemmesiden er klar, kan du få den hostet hos macAdesign på vores server, som giver dig bedst mulig sikkerhed og stabilitet.

En hjemmeside fra os kan blandt andet integreres med