Om MacAdesign

“Hvert millisekund tæller! Det tager 20 millisekunder for jeres kunder, at skabe sig et altafgørende indtryk af jeres virksomhed. Så det rigtige design er vigtigt”

Begyndelsen

MacAdesign er stiftet af Allan Knudsen i 2015 og i 2019 var det tid til at udvide forretningen, hvor Michael Kjergaard kom til. Michael er ansat som freelance webudvikler og designer.

Vi måler vores succes med de resultater, vores kunder skaber. At have en brugervenlig oplevelse, er en vigtig del af enhver succesrig forretningsstrategi. Dog er generering af relevant trafik afgørende for, at have en stærk konverteringsfrekvens.

Vores tilgang

Du har brug for et bureau, der er sætter en ære i, at give dig alle værktøjer til at markedsføre din virksomhed effektivt, hjælpe dig med at lykkes, vokse og nå dine mål.

Vi har derfor udviklet os til at blive et komplet digitalt bureau, der er i stand til at tilbyde vores kunder en komplet vifte af designtjenester fra logo-design til omfattende brochurer og selvfølgelig webdesign.

Vi holder vores omkostninger tydelige og synlige gennem hvert projekt. Du bliver betaler aldrig for noget, du ikke har godkendt. Hvis der sker noget gennem et trin i processen, der kræver ændring eller ekstra arbejde efter gensidig aftale, sørger vi for, at du forstår omkostningskonsekvenserne, før vi fortsætter.

Lad macAdesign stå for designet af din hjemmeside, og giv dig selv tid til, at holde fokus på din forretning. Alt hvad vi gør er for dig, det være sig fotografering, design eller programmering, tilhører dig.