macAdesign.dk

Om os

Hvem vi er

Der hvor det hele startet.

MacAdesign er stiftet af Allan Knudsen i 2015. Igennem de seneste år har bureauet gennemgået en større udvikling, og kan i dag tilbyde en 360° løsning, med alt fra nørdede special udvikling af plugins, til visuelt design i konge klassen.

Fuldtid

Michael og Allan arbejder i dag begge fuldtid. Vi tager os tiden til at forstå dine ønsker og ambitioner. Dette sikrer det bedst mulige resultat.

Vores succes

Vi måler vores succes med de resultater, vores kunder skaber. At have en bruger-venlig oplevelse, er en vigtig del af enhver succesrig forretningsstrategi. Dog er generering af relevant trafik afgørende for, at have en stærk konverteringsfrekvens. Vi er altid klar til at hjælpe.

Hvordan vi gør det

Vores tilgange og principper

Du har brug for et bureau, der er sætter en ære i, at give dig alle værktøjer til at markedsføre din virksomhed effektivt, hjælpe dig med at lykkes, vokse og nå dine mål.

Vi har derfor udviklet os til at blive et komplet digitalt bureau, der er i stand til at tilbyde vores kunder en komplet vifte af designtjenester fra logo-design til omfattende brochurer og selvfølgelig webdesign.

Visuel
Idenditet

Vi køber alle sammen med øjnene. Derfor er det afgørende for dit brand og dine produkter, at du stikker ud og fanger din målgruppes opmærksomhed med en skarp visuel identitet.

Online marketing

SEO, Facebook-annoncering, Linkedin-annoncering m.m. Fælles for disse kanaler er, at du kan spore effekten af din indsats, og at de er yderst effektive sammenlignet med offline marketing.

Vi er eksperter i tryksager

Vi har designet en lang række tryksager i tidens løb. Det har været tryksager i mange forskellige former og formater – så hvis du har brug for en ekspert på området, så er du velkommen til at kontakte os. 

Dream Team

Bag skærmene

Lad macAdesign stå for designet af din hjemmeside, og giv dig selv tid til, at holde fokus på din forretning. Alt hvad vi gør er for dig, det være sig fotografering, design eller programmering, tilhører dig.

Allan Knudsen

Design ansvarlig

Michael Kjergaard

Kreativ webudvikler
Vi elsker det, vi gør

Udvalgte værker