Online Markedsføring

Bliv fundet online

Som online marketing bureau arbejder vi med:

Google Ads, SEO, Facebook-annoncering, Linkedin-annoncering m.m. Fælles for disse kanaler er, at du kan spore effekten af din indsats, og at de er yderst effektive sammenlignet med offline marketing.

Målbarhedens tidsalder

Man kan måle og spore på alt i dag. Man kan måle og undersøge præcist hvor mange, der klikker sig videre til dit website, og hvor mange der køber dine produkter.

Det vi sige, hvis en kampagner er bedre end en anden, så kan man fokusere annoncekroner på denne.

Online marketing er god investering med benhårdt fokus på omsætning og bundlinje.

SEO – Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering er det arbejde, der ligger i at optimere en hjemmeside ud fra de faktorer, som søgemaskinerne kigger på, når de skal rangere hjemmesider. Undersøgelser viser at man kun på 1-2 side, når man laver en søgning på Google? Derfor er det vigtigt, at er højt rangeret på søgemaskinerne, hvis man skal findes af dine potentielle kunder. SEO er en væsentlig del af en virksomheds succes inden for online markedsføring.

Google Ads

Alle bruger Google til at finde det, man mangler, så hvorfor ikke annoncere dér? AdWords er Googles eget værktøj, som kan give gode, brugbare resultater.

Facebook-annoncering

Markedsføring via Facebook kan give et rigtig flot afkast, hvis det benyttes rigtigt. Der findes mange grunde til, at dette medie er så populært for virksomheder at markedsføre sig på. Én af disse grunde er, at Facebook tilbyder en lang række af unikke og virkelig effektive muligheder for at få en præcis og målrettet annoncering.