Visuel Idenditet

Jeres digitale idenditet

Vi køber alle sammen med øjnene. Ser. Fortolker. Bedømmer. Mærker efter. Og vælger til – eller fra.

Derfor er det afgørende for dit brand og dine produkter, at du ikke alene stikker ud og fanger din målgruppes opmærksomhed med en skarp visuel identitet; men at identiteten samtidig sender de helt rigtige signaler.

Bureau med speciale i visuel idenditet

En visuel identitet kan bedst beskrives som virksomhedens ansigt udadtil. Det betyder, at din virksomhed er, hvad omverdenen ser.

En gennemarbejdet visuel eller grafisk identitet definerer samspillet mellem virksomhedens logo, farver, typografi, illustrationer og fotos. Det er altså den visuelle identitet, der giver en virksomhed sin personlighed og adskiller den fra andre.

Vi ved

Her hos macAdesign ved vi, at det at skabe et nyt brand er langt mere end bare at designe et logo, det skaber essensen af ​​din virksomhed. Vi vil samarbejde med dig for virkelig at komme under huden på din organisation og din målgruppe, så vi kan producere den mest effektive brandidentitet.

Brand idenditet

Dette er udtrykket for det visuelle udseende af din virksomhed, det er designet af selve mærket (logo) og den understøttende identitet. Vi vil undersøge og foreslå skrifttyper, farver og den bedste måde at bruge dine billeder til at fremstille dit brand på den mest effektive måde. Vi vil skabe noget, der er unikt for din virksomhed, der virkelig sidder fast i hovederne af kunderne og potentielle kunder.

Ny virksomhed eller relancering?

Når en helt ny virksomhed skal lanceres, er vi med til at skabe virksomhedens kommunikative fundament fra bunden. Vi udvikler typisk logo og visuelle retningslinjer, så virksomheden fra dag ét fremstår overbevisende med et udtryk, der matcher virksomhedens vision, services og produkter.
I andre tilfælde relancerer vi en eksisterende virksomhed, som af den ene eller anden årsag har behov for et nyt og anderledes udtryk.

Udvikling af logo

En central del af en visuel identitet er logoet. Som et professionelt designbureau har vi gennem tiden designet en lang række logoer, og vi holder meget af arbejdet med at skabe logoer, som underbygger spændende virksomheder, organisationer og produkter.