macAdesign

Webshop

Din største salgskilde

Webshop.

Professionel webshop er et must for at være konkurrencedygtig

Potentielle kunder har idag mange digitale indkøbs-muligheder, og der er webshops i næsten alle brancher. Derfor en professionel webshop et “must” i dag, hvis man ønsker at være konkurrencedygtig.

 • 1 Webshop design

  En webshop fra macAdesign er udført i et skræddersyet unikt design. Vores sider har sit helt eget professionelle udtryk og er bygget fra bunden i wordpress.

 • 2 WooCommerce webshop

  En webshops i WooCommerce er oplagt til dig, som gerne vil bruge wordPress til din webshop. WooCommerce giver en række fordele som brugervenlighed og nem administration.

 • 3 Vi kan levere alt indhold

  Tekst, foto og oprettelse af produkter. Vi levere gerne det hele. Det betyder, at hjemmesiden er klar til at arbejde for dig fra første dag, den er online. Det vil selvfølgelig give en ekstra omkostning.

 • 4 Sådan kommer vi i mål

  Sammen afdækker vi dine mål og muligheder. Du får et konkret tilbud inkl. mockup. (designoplæg) Alt efter omfang kan der blive tale om møder undervejs. Siden er klar til at gå live.

Tim Warner
Game & Gun ApS

macAdesign har været en fuldstændig uvurderlig partner for os i udarbejdelsen af vores nye webshop. Allan er top professionel og er der altid når det virkelig gælder, og leverer vigtigst af alt et virkelig god produkt til en meget attraktiv pris. De varmeste anbefalinger herfra

Phillip Knøfler
Au2lakering ApS

Jeg har fået lavet 3 hjemmesider, det fungere perfekt, de står altid klar til at hjælpe med diverse ting eller spørgsmål. Anbefales absolut , vil kun bruge firmaet fremover

Christian Plannthin
Flytteholdet ApS

Jeg har nu flere gange brugt allan fra macadesign til udførsel af flere hjemmesider, logoer og andre ting. Altid meget behjælpsom med hurtig udrykning 10 Stjerner herfra!

Testimonials

Hvad siger kunderne?

Bestil et uforpligtende tilbud